Evenementen Nieuws

Vuurwerk show Ter Heijde

Vrijwilligers uit Ter Heijde zijn zaterdagavond bedankt voor hun inzet met een grote vuurwerkshow. Initiatiefnemer Aart Maat is tevreden en spreekt van een groot succes: ‘Het was een geweldige show, helemaal af.’

Rond 22:00 uur ging bij de strandopgang aan de Strandweg in Ter Heijde het vuurwerk de lucht in. De show duurde ongeveer 10 minuten. Hoeveel mensen er precies op de show afgekomen zijn weet Maat, oud-voorzitter van de dorpscommissie, niet. “Maar het waren er veel. Er stonden heel veel mensen op de dijk, het was onwijs druk. Ik heb ook verhalen gehoord van mensen die vanuit huis gekeken hebben. Gaaf toch, dat het vuurwerk zo hoog komt dat mensen het gewoon thuis konden zien?”

Maat bedacht het vuurwerkspektakel om zo alle vrijwilligers die bij de 17 verenigingen in het dorp te bedanken. Ook waarnemend burgemeester Agnes van Ardenne zag de show en heeft na afloop de vrijwilligers toegesproken en bedankt voor hun inzet.

Sponsor nodig voor een tweede keer Volgens Maat was de show zo’n succes, dat het ‘zeker’ voor herhaling vatbaar is. Enige punt is dat er dan wel een (andere) sponsor gezocht moet worden.

Dit keer sponsorde Looije Verpakkingen. Maat: “Het kostte elf duizend euro, dat is heel veel geld. Als jij een sponsor weet, organiseren wij het volgend jaar opnieuw.”

met dank van de tekst Wos Media

https://flic.kr/s/aHsmp4cjvp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.